Skip to content Skip to footer

Στόχος μας:

Η εταιρεία Perfetta Cucina έχει ως επίκεντρο την ουσιαστική εξυπηρέτηση των πελατών της, παρέχοντας προϊόντα επιλεγμένα με βάση την εξαιρετική ποιότητα και αντοχή στο χρόνο. Για εμάς η ικανοποίηση του πελάτη έχει πρωταρχικό ρόλο, όταν μιλάμε για μία μελέτη χώρου κουζίνας, αλλά και για το σύνολο της κατοικίας. Με τους πελάτες μας καλλιεργούμε την εμπιστοσύνη μέσα από τις διαδικασίες επιλογής σχεδιασμού και υλικών κατάλληλα για την κάλυψη των εξατομικευμένων αναγκών τους.

100% Made in Italy οι εταιρείες LQ, Cucinesse, Aredotre, Smart. Brand names που έχουν συνδεθεί με την υψηλή ποιότητα, τη φαντασία, καθώς και το καινοτόμο desing φέροντας υπεύθυνα την υπογραφή τους στα έπιπλα μας κυριαρχούν στους συνεργάτες της εταιρείας Perffetta Cucina. Εταιρείες με πολυετή παρουσία στο χώρο των κατασκευών και του design, που συμμετέχουν σε παγκόσμιους διαγωνισμούς με στόχο την συνεχή εξέλιξή τους και δημιουργία πρωτοποριακών σχεδίων και υλικών.

Λίγα λόγια για εμάς

Στην εποχή που οι κανόνες του lifestyle έχουν πλέον ξεπεραστεί, η απόλαυση ενός σύγχρονα δομημένου σπιτιού βάζει την Perfetta Cucina σε πρώτο πλάνο. Η αμφισβήτηση των μέχρι πρότινος γνωστών δομών και η υιοθέτηση νέων προοπτικών την κάνουν μία εταιρεία που δίνει νόημα στο σήμερα, αναζητώντας διαρκώς το καινοτόμο στο αύριο.

Μία εταιρεία που βρίσκεται διαρκώς ένα βήμα μπροστά, προβλέποντας την εξέλιξη των χώρων προετοιμασίας του φαγητού, αλλά και του συνόλου των χώρων διαβίωσης, πριν καν οι τάσεις αυτές έρθουν στο προσκήνιο. 

Για την εποχή μας, που αμφισβητεί τις εδραιωμένες δομές για τις κατοικίες και αναζητά διαρκώς καινοτομίες σε κάθε τομέα, η Perfetta Cucina βρίσκεται στο επίκεντρο.

Υιοθετούμε συνεχώς νέες προοπτικές, επαναστατικό σχεδιασμό, προβλέπουμε τις επερχόμενες τάσεις, με στόχο να είμαστε ένα βήμα μπροστά από τις εξελίξεις του desing.

Ο χώρος της κουζίνας σήμερα έχει μετατραπεί σε κεντρικό σημείο, ζωτικής σημασίας της οικογένειας και με βάση αυτό η Perfetta Cucina δημιουργεί χώρους που προάγουν την συντροφικότητα μέσα από λειτουργικές καινοτομίες.

Αγαπαμε αυτο που κανουμε!

Γιατί να μας επιλέξετε;

0+
Χρόνια Εμπειρίας
0+
Ευχαριστημένοι Πελάτες
0+
Μοντέλα

Εμπιστοσύνη

Επιτρέψτε και εμπιστευτείτε τους σχεδιαστές μας, να εφαρμόσουν στο δικό σας χώρο, desing που έχουν εμπνευστεί μέσα από επισκέψεις σε διεθνής εκθέσεις κουζίνας. Ταξιδέψτε και εσείς μαζί μας, απολαμβάνοντας καθημερινά, αυτό, το design τροποποιημένο με βάση τις ανάγκες της κατοικία σας.

Συχνές Ερωτήσεις

Αυτοί είναι μόνο μερικοί από τους λόγους για τους οποίους μπορεί να είναι καλή επιλογή η Perfetta Cucina για έπιπλα κουζίνας. Επισκεφθείτε το κατάστημά μας προκειμένου να σας προσφέρουμε μία ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση και να βρούμε μαζί τις καλύτερες επιλογές για το χώρο σας.

Συχνές Ερωτήσεις

Αυτοί είναι μόνο μερικοί από τους λόγους για τους οποίους μπορεί να είναι καλή επιλογή η Perfetta Cucina για έπιπλα κουζίνας. Επισκεφθείτε το κατάστημά μας προκειμένου να σας προσφέρουμε μία ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση και να βρούμε μαζί τις καλύτερες επιλογές για το χώρο σας.

Στην Perfetta Cucina δίνουμε μεγάλη έμφαση στις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη, με σκοπό τη μέγιστη ικανοποίηση τόσο του αισθητικού αποτελέσματος όσο και του λειτουργικού. Έχουμε τη δυνατότητα να επιλέξουμε μέσα από ένα ευρύ φάσμα υλικών και χρωμάτων. Η αισθητική του ξύλου δίνει μία άμεση ζεστασιά του χώρου, καθώς μέσα από την ποικιλία χρωμάτων μπορούμε να προσεγγίσουμε με έπιπλα κουζίνας σας ένα αρμονικό αποτέλεσμα. Καινοτόμα πορτάκια από αλουμίνιο δίνουν μία μοναδικότητα στο χώρο της κουζίνας με φινίρισμα που ικανοποιεί ακόμα και τους πιο απαιτητικούς χρήστες. Η λάκα μας προσφέρει μοναδική αισθητική καθώς μπορούμε να απολαύσουμε ένα γυαλιστερό ή ματ μονόχρωμο αποτέλεσμα επιλέγοντας μέσα από μία μεγάλη γκάμα χρωμάτων, ή δημιουργώντας το δικό σας μοναδικό χρώμα με τη χρήση του φασματογράφου.

Ντουλάπια κουζίνας από μασίφ ξύλο, καπλαμά ξύλου καθώς και λάκα (λάκα ματ ή γυαλιστερή), χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής στην καθημερινή τους περιποίηση. Χρησιμοποιούμε συνήθως ήπιο καθαριστικό με πανάκι μίας χρήσης.
Ντουλάπια κουζίνας από μελαμίνη, βακελίτη, pet μπορούν να καθαριστούν με πιο δυνατά καθαριστικά, καθώς η επιφάνεια τους είναι συνθετική και επιτρέπει μία πιο δυνατή αντιμετώπιση.
Για όλες τις επιφάνειες πορτών κουζίνας αποφεύγουμε πολύ δυνατά καθαριστικά, όπως Cillit Bang. Αν υπάρχει κάποιος λεκές που επιμένει μπορούμε να δοκιμάσουμε κάποιο καθαριστικό στην πίσω μεριά της πόρτας, προκειμένου να βεβαιωθούμε πως δεν καταστρέφει το πορτάκι και μετά να το εφαρμόσουμε στον επίμονο λεκέ.

Ο χώρος της κουζίνας μπορεί εύκολα να ανανεωθεί αλλάζοντας χρώμα στους τοίχους ή προσθέτοντας κάποια ταπετσαρία. Επίσης, θα μπορούσαμε να αλλάξουμε πόμολα στα πορτάκια, να τοποθετήσουμε κρυφούς εξωτερικούς φωτισμούς, να δημιουργήσουμε μία οροφή με γυψοσανίδα και κρυφούς φωτισμούς. Μία αλλαγή στην επιφάνεια του πάγκου κουζίνας μπορεί να ανανεώσει πλήρως το αποτέλεσμα και ανάλογα με το νέο υλικό της επιλογής σας, μπορεί να σας προσφέρει μία πιο ευχάριστη καθημερινή εμπειρία της χρήσης του πάγκου. Δείτε εδώ υλικά πάγκων κουζίνας.

Στην εταιρεία Perfetta Cucina δημιουργούμε κουζίνες βασιζόμενες τόσο στις ανάγκες του χρήστη, όσο και στις σωστές διαστάσεις του συνόλου των επίπλων. Υπάρχει πολύ μεγάλη γκάμα διαστάσεων στα ντουλάπια κουζίνας, καθώς μπορούμε επιπλέον να προσφέρουμε ειδικές διαστάσεις στα ύψη των ντουλαπιών προκειμένου να εξυπηρετήσουμε κάθε ανάγκη. Η μπάζα που τοποθετούμε στο κάτω μέρος των ντουλαπιών διατίθεται σε διάφορα ύψη και μας διευκολύνει προκειμένου να πετύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Γενικότερα ένα ύψος πάγκου από 86-91 καλύπτει τους περισσότερους χρήστες.

Η αντικατάσταση των επίπλων κουζίνας είναι ένας συνδυασμός πολλών μεταβλητών, όπως το μέγεθος του χώρου σας, το υλικό που θα επιλέξετε για τα νέα ντουλάπια σας, το υλικό του πάγκου, οι μηχανισμοί που θα χρειαστούν προκειμένου να εκμεταλλευτούμε πλήρως το χώρο σας, καθώς και οι φωτισμοί που θα επιλέξετε για να ολοκληρώσετε το αποτέλεσμα. Στην Perfetta Cucina μπορούμε να σας προσφέρουμε μία ολοκληρωμένη ανακαίνιση του χώρου σας μέσα στα πλαίσια του επιθυμητού ποσού που θέλετε να διαθέσετε, καθώς έχουμε τη δυνατότητα να σας παρέχουμε πολλές εναλλακτικές λύσεις.

Η επιλογή των υλικών κατασκευής της κουζίνας παίζει καθοριστικό ρόλο στο χρόνο παράδοσης των νέων επίπλων κουζίνας. Οι συνθετικές επιφάνειες  έχουν πιο μικρό χρόνο παράδοσης σε σχέση με υλικά όπως η λάκα, ο καπλαμάς και το μασίφ ξύλο. Αυτό προκύπτει λόγω της επεξεργασίας που γίνεται στα πορτάκια με βάση της δικές σας χρωματικές επιλογές. Ένας μέσος χρόνος παράδοσης συνθετικής κουζίνας κυμαίνεται στον ένα μήνα.

Υπάρχουν αρκετοί λόγοι για τους οποίους μπορείτε να επιλέξετε έπιπλα κουζίνας από την Perfetta Cucina:

Ποιότητα και αξιοπιστία: Η Perfetta Cucina προσφέρει έπιπλα κουζίνας υψηλής ποιότητας, 100% κατασκευασμένα από Ιταλικούς Οίκους που σέβονται το όνομά τους, καθώς και την ποιότητα των προϊόντων τους.

Σχεδιασμός και αισθητική: Οι εξειδικευμένοι σχεδιαστές της εταιρείας Perfetta Cucina κάνουν αναλυτική μελέτη τόσο στο χώρο σας όσο και στις ανάγκες σας προκειμένου να σας παρέχουν ένα αποτέλεσμα μοντέρνο, λειτουργικό με εκλεπτυσμένο σχεδιασμό. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε διάφορα στυλ, χρώματα και φινιρίσματα, ώστε να βρείτε ακριβώς αυτό που ταιριάζει στο προσωπικό σας γούστο και στον χώρο σας.

Προσαρμοστικότητα: Η Perfetta Cucina προσφέρει έπιπλα κουζίνας που μπορούν να προσαρμοστούν στις ανάγκες σας και τον διαθέσιμο χώρο σας. Μπορείτε να επιλέξετε τις διαστάσεις, τα συστήματα αποθήκευσης, τον εξοπλισμό και τις λειτουργίες που θέλετε να περιλαμβάνονται στην κουζίνα σας.

Εξυπηρέτηση πελατών: Η Perfetta Cucina με επίκεντρο τη μέγιστη ικανοποίηση των πελατών της τόσο κατά το ταξίδι της επιλογής κουζίνας, όσο και στο after sales service δίνει έμφαση στον επαγγελματισμό και έχει ως στόχο την επαγγελματική ικανοποίηση σας.

Go to Top
Call Now Button